Hai,nak tanya...korang nampak tak double line tu? Macam faint sangat...

Faint line

Hai,nak tanya...korang nampak tak double line tu? Macam faint sangat...
12 Các câu trả lời

nak kepastian repeat test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. if awak mmg pregnant upt akn makin terang. boleh cuba pakai upt brand lain juga yg lebih accurate. mcm dip&tell atau CB digital

maaf puan sy nampak gambarnye gelap je😅dan ada satu line..apa kata lepas seminggu try check upt lg skali..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Maybe awal lagi, cuba lagi. Boleh jadi false pregnancy. Cuba lagi 3 hari kemudian, kalau ada hCg dalam badan line kedua akan lebih nampak walaupun faint

saya aritu pon mcm kabur2 lagi yg line kedua..lepas tu smggu kmudian sy test lagi..baru dh terangg..

cuba sis repeat lg skli nnt ye,mungkin trlalu awal lg dan line masih kabur .

nampak mcm 1 je line. tp kalau period dah delay try clearblue digital. lebih sensitive

x berapa jelas tpi mcm double line.. saya dulu pun mcm sis.. x nampk sngt

lepas seminggu check lagi👌 🌹 untuk mendapatkan kepastian❤️

sye nmpk 1 line

negative