2 line atau 1 line ?

hai momies.. saya nak tanya.. mommies semua nampak 1 line or 2 line ? #ingintahu #bantusharing

2 line atau 1 line ?
13 Các câu trả lời

mgkin ada, mgkin evaporation effect. nak confirm, repeat dalam seminggu lagi.. kalau tak sabar jgk, repeat 3 hari lagi.. sbb hormon should increase dah.. kalau makin terang adalah tu.. semoga ada rezeki sis

pada pandangan mata saya nampak macam 1 line ja sis. nanti try test lagi dalam 2 3 Hari lagi. in sya Allah ada rezeki

1y trước

try sis cek dalam 2 3 Hari lagi. in sya Allah semoga ada rezeki sis. dan doakan Saya sis semoga cepat lekat. aamin yabrabbal aalamin

mcm 1 tapi sya pun mcm ni jg tengah menunggu 2weeks lagi utk confirmkan, takut berharap 🤣

one. try another 2 weeks more kalau nak kan kepastian

samar2..cuba cek lg semngu,semoga ada rezeki puan..

apa update sis? pregnant ke?

11mo trước

belum sis.. doakan syaa ya 🥹

Sy nampk 1 line je

1 je line

1 line

1 je

1y trước

nampak mcm 2 line ..cume 1 lg tu mmg sgt² samar...sis cube lg lps smggu