bersalin operation @ normal

Nak tnye pndapat momy dlm group ni , kalau lahir baby dlm 37minggu oke ke @ baby pra matang ke? Ank pertama sy opertion ank kedua doktor suruh pilih normal @ opertion bg momy dlm ni mana pilihan lagi oke ?? Ada tak tips nk bagi snng nak bersalin bersama air ketumban pecah .. Sbb mcm fobia bile doktor yg pecahkn

1 Trả lời

37 weeks is not pra matang.. dah ckup bulan.. dan bgi saya brsalin normal lebih bagus drpda operation. Tapi it depends jgk lh.