Pendapat

Sy nk tye pndapat smua.. ank dlm kndungan sy ad mslh tiada tempurung kepala dan doktor bg pilihan sama ad nk teruskan atau terminate..doktor ckp klu teruskn nanti dia lahir harapan utk hidup sgt tipis..sy buntu skrg..patut buang ke x??

11 Các câu trả lời

Kalau kelak dilahirkan bakal mendatangkan kemudaratan, blh sis. Tp Itulah, naluri seorang ibu. Allahu.. semoga Allah limpahkan sis kekuatan dan kesabaran.. 😢

Sama kes. Tp bby sy ada mslah buah pinggang. Kndungan 22 minggu terpksa ggurkn jgk sebb peluang utk bby hidup sgt tipis.

1y trước

sis dh berapa minggu time tu? macam mana kita nak detect abnormalities awal anak ya?

Allahu... semoga sis tabah hadapi dugaan ni, boleh thu sis da bape bulan

Semoga dpemudahkan segala urusan puan.semoga sabar dengan ujian ni..Aamiin

slmatkan ja baby tu sis. doa ibu ni mujarab sentiasa brdoa

allah . semoga sis kuat yaaa . dan dipermudahkan urusan .

Sis.. brpa bulan da kandungan?

semoga puan kuat ya, ♥️

Sis dh berapa bulan skg??

Semoga sis kuat ye..