37 weeks 5 day

Nak tnye momy2 semue..saket sgt bahagian ari2 nak berpusing waktu tido pun sush.nak bangun apetah lagi .pinggang sakit sgt ..sye kene serah diri 12/08/19 hri bulan ni..ke hospital.. 13 induce sebb gdm..perlu ke sye pergi ke hospital hri ni?..atau pun normal memg sakit cmtu Nak bergerak pun sush..

1 Trả lời

normal kan sakit hujung . tapi kalau mmg tanda² nk bersalin kene la pergi hospital . kalau nk bersalin akn ada contraction . kalau takde . terpaksa la tahan sakit hehe

5y trước

Itulah nak jalan pun mcm org tua haha terbongkok2 ..hahaha