serah diri

Nak tanya...saya gdm on insulin so kene paksa bersalin induce...doctor da bg tarikh serah diri rabu ni 08/07/20...mslhnye doctor tak bgtau pon pkol berapa kene admit....sbb y bagi tarikh pon doctor kk...so sapa ada pengalaman boleh bgtau saya pkul berapa nk kene serah diri tu

6 Các câu trả lời

Sy bru je balik dpd kk , td doc bg tarikh utk serah dri, tp bukan gdm, sb due dh lps. Then doc kk ckp pergi hospital 8/7 (esk) pukul 8 pafi seeloknya. Admit ward or not tu depend hospital, sb hospital akn cek laluan jugak dlu sblom admit LR

4y trước

Sama la.. Sblom ni pn sy kena refer hospital,then suruh balik sb condition okay n xsampai masa lg nk branak..Moga dipermudahkan urusan kita ye sis.. 😘❤

sis pergi pagi .. pukul 8 pagi mcmtu .. selalu nya memang pagi .. senang dorg nak induce trus .. tkut nanti ambik masa lama atau x ckup tmpat nanti

4y trước

wc😉

Pagi lagi bagus sis.sy ada tbaca kt page DR mana nth dia kata klau kena serah diri tu lebih baik wktu pagi DR pn ada senang.

Pergi pgi awk... Sy pukull 9dah smpai Hospital ..jln² kjp pukull 11 masuk wad

4y trước

😊

Biasa pukul 8 pg

Up