Kopi O

Nak tnye.. Boleh ke minum kopi o? Baru 7 minggu.

11 Các câu trả lời

Sye pun preggy, dri awal pun mmg geram tgk kopi o.. hehe mil thu sye preggy pastu mnum kopi o dia wtkan air lain.. hehe skali air Oren daa dia bg.. kahkahkah

Kafien tak bagus utk kandungan sis..boleh menyebabkan sis kurang vitamin dlm badan..tapi kalau skit utk tak kpunan boleh lah sis

Seeloknye elakkn sis sbb xbgus utk hb.ada kafein blh sbbkn hb drop.xbgua utk bby yg tgh mmbsar

Kalau nak minum pun, buat lepas ingin jer. Jgn kerap. Saya pun mcm tu jugak 🤣

Sy dlu mnum je,tpi tula kuantiti sikit je .. Sbb hb low kan. 🤗

Caffein bole sebabkan hb low..so kalau bole elak, elakkan la

Caffeine boleh potong ubat kite makan sis...bttr jgn minum...

Seeloknya jangan minum dulu sis. Lagi2 kandungan masih awal.

Tk dsarankan nti hb sush naik

Masih awal, xperlu minum..