Mengurut lps bersalin

Nak tnya...ibu2 mengurut x lepas bersalin? Sbb musim2 covid nie risau pulak

3 Các câu trả lời

mengurut jugak sis tpi saya mntk dia swab test semua dan saya cari tukang urut yg dh 2 dos .. dngar mmng mcm mngada² tpi musim covid ni kna hati² jgk sis alhamdulillah tukang urut tu paham

ms sy bersalin dlu tahun 2019.. lepas bersalin mmg sy berurut buang bisa lepas czer

Sy belum bersalin lg tp dh ambil pakej CL, sekali dgn mengurut