Hai mommies..

Nak tnya..apa perlu buat ye klau anak dh umur 2tahun tapi xmakan nasi ..dari nestum smpai ke nasi..xmkn lgsung..dia hnya menysu sahaja.. Tmbh skrg sy pregnant 10week..susu pn dh kurang ..ad tak cara nak buat dia mkn nasi..atau pn ad ke vitamin untuk bgi dia selera mkan..sy ad jgk bgi vitamin..tpi xmnjadi..kot2 ibu2 ad yg thu vitamin atau apa2 yg buat ank mkn

1 Trả lời

Die ada makan bubur x awak? mihun ke? roti ke? ke langsung x makan apa2? hanya menyusu sahaja? berat die mcm mn? Still within the range value?

1y trước

sy hari2 masak mihun, buat nasi sup,bubur..dlm sminggu tu skali 2 je dia mkn..tu pn skit sngt mkn nye..berat dia dh 4 bln xnaik..10kg brt dia skrg..bila susu bdan dh kurang..dia pn slalu sngt meragam..lapar..tpi xnk mkn