vitamin

ada spa2 thu x vitamin yg tmbh kn berat badan baby..?? dulu anak sye lahir 3.6kg.. anak sya skrg 1thun 3bln.. berat dia skrg 7.6kg je..misi sya pun pelik..sya bgi anak sya mkn bubur nasi + ayam + lobak..seminggu sekali sya tukar2 menu dia..tpi msi jgk x naik2 berat badan anak sya...

2 Các câu trả lời

Blh tmbh olive oil dlm 1 sudu teh setiap meal. Main meal 3x shari. Jgn lupa snacking in between. Cuba pelbagaikan sumver carbo. Pasta, mee, roti. Blh tmbh jem, peanut butter. Yougurt etc. Cuba find out ape yg ank suka

try buat sup daging bnyakkan karbo dlm mknn die