Hai mommies, vitamin apa yg kte blh consume utk tmbh selera mkn?sbb sy tak selera mkn nasi

Vitamin yang ok

2 Các câu trả lời

Rasanya masa early pregnancy ni, risau2 nak amik vit tambah selera. Sbb normal untuk ibu mengandung hilang selera, sy sarankan puan cari makanan pengganti nasi, or cari je apa yang tekak puan boleh telan. Asalkan puan dpt makan & perut x masuk angin. Folic asid jangan tinggal tau 😚❤️ . Smga puan & baby sihat selalu ❤️❤️

1y trước

thank you😘

mkn makanan lain selain nasi. mee mihun kuew tiaw spaghetti. mcm2 makanan karbo ade.