d'aura

Nak tnya mommy2 yg ambik ni .. 1 hari ambil brpa biji ? Btul ke memudahkan bsalin ? Nak cuba juga . Sbb ank ptma dan kedua ada ksukaran sikit waktu teran . Koyak pun koyak trok wp ank kcik je .. 2.3kg . ? .. Msih terasa sakit jahit ank kedua ..

d'aura
1 Trả lời

Kawan sy org indonesia anak 4 lahir normal bagi petua.. Nk dekat besalin tiap hr telan minyak masak atau minyak zaitun 2 sudu. Dan kuning telur mentah nk dekat besalin.

5y trước

Oo . Ok2 .. Tq sis utk tips . 😊