scan

Nak tnya mommy2 smua, bila agaknya ssuai utk sya check detail baby? Skrg bru 17weeks..

16 Các câu trả lời

Owhhh baru tau... Sy dah 27 weeks x scan lg ni😅 ingt nk tggu 30 weeks utk full scan huhu

Sa details scan 30 hri bln 9 skrg 18 weeks sbr sja ne Hehe...

5y trước

Ya Bah sa lagi ne adoii klu ikut kt sini 18 weeks kt buku x smpi lagi due date sa bln 2 14 doa kn Semuanya baik2 ye.. N take care u😉😉😉

Xsurela 4 bulan kot..biasanya bila tanya doc, doc akan cakap..

Hri tu doc kt tmpt sy ckp 20-24 weeks dh blh cek detail...

20w keatas. Nk tgk jantina pun dah clear sikit

Saya kelinik kkia ksi details scan 20 weeks sis..

5y trước

Sbr x lma lgi npk si comel kita ne adoii🤗🤗🤗🤗

18 week sampai 24 week waktu yang sesuai

Sye doc ckp 28 week baru ble detail scan

detail scan 21w keatas bru sesuai awk...

18w-24w sis...sabar2 skit je lagi😘