38 minggu 6 hari ?

Nak tnya kenapa yaa rasa perut memulas dari semalam sampai pgi ni?? cuma pg ni perutt rsa macam bby aktif sgtt.. Mcam berombak jaa perutt ni dri td ?... Sakit dkat ari² on off.. Xdk pengalaman lgi, bby first ?... Hrap sgtt bby kuar sbelum due.. Duk pjuk tp bby mcam xnk kuar lgi jaa ?... Doakan semoga saya dipermudahkan urusan bersalin yaa ?... Xlupa jgk sya doakan mummy semua dipermudahkan jua amin³ ?

2 Các câu trả lời

sy 38w5d pg td pergi hospital sbb rs ad leaking , doc cek bkn ketuban , ikutkan due 15/6 tp doc da bg surat serah diri 21/6 , dy mmg da tau akan overdue ke erk ? atau dy standby je ? adoii takutlah , smpai skrg blm ad tanda atau sakit2😭

4y trước

itulah sis tp mslhnye air tu still kua lg smpai skrg , sekali keluar byk jgk mengalir nya , penuh jgk panty liner , kalau keputihan knp doc tx bg ape2 ubt ya ?

Samala saya pon memulas2 je dr semalam.. pagi ni baby aktif sngt bgerak2.. harap baby keluar minggu depan.. semoga dipermudhkn urusan kita ya mommy

4y trước

Amin³ hrap sgtt dipermudahkan