kerap mengeras n always kickk

Mau tnya bagii mommy-ii berpengalamn.?? Normal kaa baby always kick then mengeras?? Sellu nmpak kdang perutt mcam menajam sikit kedepan.. Padhal perutt biasa lebarr... Baby baru 33W??? Please komen sis2 kuuuu

3 Các câu trả lời

kalau mengeras satu bahagian jer tu normal. kalau mengeras keseluruhan perut tu tak normal. boleh jadi tanda nak bersalin. boleh segera ke hospital.

5y trước

Ya, mmg ada yg bersalin awal. Dari 28w tu dah boleh bersalin sis. Sbb tu kena alert sebarang tanda.

Sya pun MCM yu sis....

Komen pleaseeeeeeee