Maaf nak bertya,sy preggy 8weeks, then arini kuar bleeding tpi x bnyk..Tpi perutt rasa mild cramp ..

Mcm nk period ty rasenye..Adakah ni perkara normal atau ape ye..2-3 ari sblm ni agak aktif bergerak semase kerja

2 Các câu trả lời

segala bleeding and spotting yg keluar masa pregnant adalah x normal. boleh pegi klinik berhampiran secepat mungkin.

Hnya dr shj yg boleh pstikan spotting itu normal atau tak. Segera dptkn rawatan.