morning mummy

Nak tnya buat buku pink brapa week ya..sy bru 9 week..

42 Các câu trả lời

Buku pink dibukak sblom 12w.. sy 6w dh bukak sbb sy alahan teruk.. 5w pun brp kli tido wad..jdi kena bukak awl laa, ape2 hal g spital sng ade buku pink.

Kalau tak silap sama ada 8-12w atau 10-12w. Ada yg kata boleh bukak awal sng nak pantau kesihatan baby & mummy😊

boleh sudah buat buku pink tuh sis 😍 cantik buat buku pink dlm week 8-12... week 12 tuh plg lwt tuhhhh sis

Saya 10 weeks bru dye suruh dtg.. Depends dgn KKIA sis.. kecuali ade prnh gugur sblm ni..

Boleh dah. Bawak ic, surat nikah, and bil elektrik in case dia nak bukti alamat terkini.

5y trước

Ok sis..tQsm ❤

Sebaik buat awal sis. Elak tertangguh lama. Nanti nurse bising. 😅

Boleh bukak sis. Jangan lambat sangat nanti misi marah😁

paling lewat 12w. 9w tu dah boleh je buka buku. 😊

Saya dh buka masa 6w ..hihi..skrg same gn sis dh 9w