husband dah boleh masuk labour room kap

nak thu husband boleh masuk labour room dgn kita x skrg ni?? harap 2023 nnti boleh lar..siapa ada pengalaman bersalin baru2 ni..suami dpt teman ka...anak pertama dan ke dua x sempat teman..ni harap2 ada lar pengalaman pertama si suami nk masuk ikut teman bersalin katanya

36 Các câu trả lời

Baru bersalin masa Deepavali. Hospital Temeloh. Suami masuk masa bukaan dah 8cm. Cuma teman kejap,azankan baby dan ambik uri saja. Rtk covid tak mintak pun