17w

nak tanye..sekarang kandungan sy dh 17w..kerap sangat sakit kepala..sakit sgt..normal ke?nk tnye nurse n doc..checkup lambat lagi

10 Các câu trả lời

Sy pn masuk 18 weeks ni sakit kepala sgt2..sblm ni xde pn..stress rsa..bgn pagi berdenyut2..phtu loya tekak..memg pembawakan baby ke..

Kita sama, dh refer doctor dia kta prubahan hormon & normal tpi klau sakit sgt2 & rsa nk pitam trus kena pegi hspital.

Mybe normal sis.. sy start sakit kpla bla kandungan dan 14 week.. sekrg 17week sakit kpla tu kdg2 pun timbul..

Better cek kat doc. Pegi je klinik, ckp sb sakit kepala. Takut nanti effect apa2 kat diri dan baby

sakit kepala mungkin sbb hb low. sis check hb sis normal tak. try consume makanan tambah darah.

Ya normal. Bawa freshcare dlm beg. Bila pening apply ja. Memang best berangin kt kepala.

5y trước

Mcm minyak angin. Jenis roller. Boleh cri dkt shopee byk yg murah2

Haah normal. 2mggu skit gusi, 1bulan skit kepala time puasa plk tu. 1bulan mual2

sme laa .. asik pening kepala je .. stress btol bila kepala sakit ni ..

Normal.. Moga dipermudahkn utk sis

Semoga cpt sembuh...😄😄😄