perut tak selesa, rase sebu je.

nak tanye pendapat dari awal pregnant sampai skrg perut saya rase sebu and tk selesa je. hari baru masuk 8 minggu. and ade tak minyak yang boleh digunakan utk spu dkt perut utk kite yg pregnant ni, saya sejak pregnant sampai skrg malam je mesti tak bole tidur. kdg2 sampai subuh. Huhu. First pregnant and tktau ape2 lagi. lagipon still young bru umo 20 tak byk yg tau lgi Allah bgi rezeki awal Alhamdulillah.

2 Các câu trả lời

Baru2 ni saya tnya nurse, boleh ke sapu minyak kt perut. Nurse xbg. Dia ckp sapu kt pinggang je. Tp saya bc hari tu ada doc kata boleh sapu. Saya pun xtau yg mana satu betul. Saya sapu kt pinggang n belakang betis kalau saya sakit.

Sye sapu mnyk yu yee