mengeras dan tak selesa

saya skrg nk masuk 35 minggu tp seharian hari ni baby mengeras je. normal ke? tp baby gerak. kuat and ada masa tu sampai senget-senget perut dibuatnya. bila mngeras sgt tu smpai senget jd sush and tak selesa sgt. Normal ye? first pregnant tu xbrapa tau#pregnancy #mommybuntu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

3 Các câu trả lời

Kalau saya dalam keadaan mcmtu, saya usap2 perut bckp ngn bby.. Then amik masa duduk n baring ke, relax kan bdn... Inshaallah xde mengeras lagi dh.. Dia nak kita relax kejap. Huhuhu...

normal.. sya dlu kalau berjalan bnyk sgt..or berdiri lama sgt.. perut mngeras..sya usap2 pjuk baby jgn mmgeras.. mommy sakit.. smbil zikir2.. 😇

Cuba puan baring sebelah kanan dlm 1 jam..

4y trước

Bkn kiri ke better ya? Sbb knn dia himpit liver.