Bilik bersalin

Hi nak tanye mumi2 yang ada pengalaman masuk bilik brsalin. Boleh kita pakaikan nwborn bby baju yg kita bawa dari rumah terus kh..suruh doctor tolong pkaikan kt bby..Or kita sendiri pkaikn.. kalau kita taknak baby pkai baju hospital blh ker?? Tak ada pengalaman.

1 Trả lời

Seeloknya mmg kne bawak baju baby sndiri. Nnti bawak siap2 masuk lr. Lepas bersalin nnti nurse akan amik baju baby tu n pakaikan kt baby lepas dibersihkan. Biasanya yg pakai baju hspital tu yg xsmpat bawak baju baby.