baby 7 bulan tak nak susu

Nak tanye la mcm mne nk bagi bby ade selera minum susu balik ank saya 7 bulan ++ da 3 hari susah nk minum susu..

4 Các câu trả lời

Sama ank sy jugak..x mahu minum susu langsung..siang pon 2btol saja start pagi sampai petang..mlm lansung tak mahu susu..sy pon hairan..yg tahu dia minum air masak jew..adoii sy risau takut x cukup nutirisi..😭😭

Sama la skrng anak Saya dah 6bulan 20 hari sangat susah minum susu.. langsung tak Nak. aduh... selepas 8 bulan anak sis ada selera minum susu tak

Sis ada tukar susu ke?

5y trước

Xde tukar susu pun..dia nak minum air masak jek tak nak susu..

makan dia ok?