How to start bf and bottle

Hi moms, nak tnye mcm mne nak start kalau nak bagi bby minum susu botol ye sbb penat la pump dlm 7 oz lpstu ank minum 4 oz lpstu kene pam balik untk the next round asyik mcm tu je penat sgt

2 Các câu trả lời

Maaf sis tak faham masalah awk sebenarnya. Awk nak dia start formula and taknak pam dh ke mcm mana? Ke awk nak ajar baby df? Baby mmg ada masa takkan habiskan apa yg awk pam. Ada kemungkinan awk jenis oversupply means susu awak > susu yg baby perlukan. Awk pam and letak dlm botol ikut byk mana dia selalu minum dan selebihnya simpan. Nak ajar baby df start dari masa dia tgk mamai. Tapi kalau awk jenis over supply kena juga pam sbb takut bengkak. Harap jawapan membantu.

Baby direct breast feeding tak? Cuba sis try…

9mo trước

Susah untuk anak takpa… tak lama pon… 2 orang anak 2 x la saya buat macam tu… okay sama2