baby 2mgu boy

assalamualaikum nak tye ade tak cadangan suplemen untuk tambah susu ibu, baby kuat susu plakk..mlm tejaga lame susu byk minum.. Dan lagi, bby mlm mmg slalu terjga ea then nk tdo balik susah? ade tak petua2 utk tenangkn baby yg meragam waktu pgi 3pg 4pg..

2 Các câu trả lời

baby bila awal3 mmg selalu terjaga malam . . klw utk tenangkan dia utk tidor cuba sis pasang ayat al quran . sbb sy slalu pasang ayat quran utk tenangkan baby. alhmdulillah menjadi . dan bila baby menangis cuba sis sapu minyak telon di perut dan belakang badan bayi sbb kita takut dia menangis sbb tak selesa di bahagian tu

saya guna pil jamu langsing by chantiq manees . alhmdulillah lpas dua, tiga hari makan tu susu semakin bnyak😍 sampai menitis klw anak tak minum . dan sampai bengkak breast bila anak kurang minum . sis cubalah

4y trước

boleh tahu tak mcm pil jamu by chantiq maness