Minum air lemon

Nak tanya,mengandung 10 minggu boleh minum air lemon tak?sbb sekarang tak lalu kinum air kosong. Dulu sebelum preggy, air kosong boleh habis 2 liter sehari

5 Các câu trả lời

saya pun sama masa 10 week. sudahnya minum air manis je. sekali hamekkk kena kencing kotor. Dr suh minum air kosong banyak2 untuk flush bakteria tu. alhamdulillah paksa je minum utk seminggu. masa check 11 week, kencing kotor dah takde. normal. ibu2 pregnant, semoga kuat harungi fasa2 alahan. semoga dipermudahkan urusan dan sentiasa sihat

1y trước

Yeke..tula risau tu..sbb nk mnum air manis kan..maybe boleh try jus yg xde gula

Saya pun macam awak. Skrg ni minum air kosong rasa payau tak sedap loya mual semua lah. Saya selalu cari air manis yg boleh telan, sudahnya kencing saya kuning sangat. Takut jugak apa2, saya tak buat buku pink lagi. Skrg pregnant 8 weeks 4 days.

1y trước

Tula pasal..dulu 2 liter boleh habis,skrng payau betul

Boleh je minum tapi jangan terlalu masam lah sbb risau juga perut tak tahan. Boleh juga minum jus buah-buahan yg lain, tanpa tambah gula.

salam. Blh tak ambil ubat selesma dan masa pregnent?

1y trước

Ada kt farmasi ubat selesema utk ibu preggy

Tengok ketahanan perut cuba letak sedikit