Tak bole minum air

Hi all.. nak tanya, macammana nak buat kalau tak boleh nak minum air kosong? saya da cuba letak lemon n limau..tapi still muntah kalau minum?

10 Các câu trả lời

Kandungan awak dah bpe weeks ?? Jangan minum lemon taw..bukan mak sy je tak bg,doktor pon tak bg. Nanti baby panas . Sy pon camtu jgk..tak boleh minum air kosong.. So sy minum yg boleh je. Macam soya ke.. Awak kena ikut tekak awak..yg mane boleh tu yg tu lah awak minum.. Tapi kalau nak g jumpe nurse utk check paksa dri minum air kosng sikit k..supaya nurse tak marah bila tgk ujian air kencing nty

4y trước

Man ira_hihihi boleh je wak. Maksud sy tu jgn buat yg pekat punya tulah..sbb ade setengah org hamil suka betul buat pekat melampau tu..pena dgr doktor marah dia haritu sbb dia kata bby tak kurang gerak..panas sgt agaknya..😂😂tapi kalau buat titik titik macam awak ckp tu boleh aje💞

Sy minum sirap tp x bg manis sgt lah sbb klu air kosong mmg ssh nak minum..tu pregnant ank ke5. Pendapat sy klu mmg nak kena GDM,kena jugalah wlpn tdk minum manis sbb ni perubhn hormon..ank Kwn sy cukup jaga pemknn sbb dia doktor tp gdm dia lg truk hgga mkn ubat pdhl msh muda lg

Cuba minum air suam/panas. Saya pun xboleh minum air kosong msti rasa mual.. Kalau suam panas boleh plk habis 1gelas 😅.

Try minum.mineral water..atau air sejuk...kekdg blh minum air sejuk letak ais je ms awl preggy

tulah air sejuk yg ada ais je ok..risau nk minum air manis2 takut naik plak gula nti..🤭

Minum air oren sanquik la cube2.Bagos untuk hb juga tak yah gula pon da oke rasanya.

Air sejuk?? Sy bole trima air sejuk coway je😅😅

Minum je apa yg dpt masuk sis. Takut dehyrate nnt..

minum air kosong yg sejuk, dlm peti

Try to drink tropicana. 😊