Air Sunquick

Bole ke kita gantikan air masak kosong dgn air berperisa sunquick tanpa gula? Sebelum ni sy boleh minum je air kosong, tp sejak masuk minggu ke 11 ni sy jd loya bila minum air kosong.... Sy takot kekurangan air pulak dlm badan sbb biasa minum air kosong 2 liter sehari

1 Trả lời

Boleh sis, tapi cuba minum juga air kosong sebab sunquick tu ada pewarna

5y trước

Tq sis... Risau jugak sbb ni anak 1st selepas 7thn TTC.... Dah try air kosong tp mmg tekak xleh terima... Rasa nak muntah...