heartbeat baby

Nak tanya,jika bby dah ad heartbeat,adakah ia blh ttbe terhenti heartbeat..? Saya pernah kguguran..n now kerja bnyk stress.sy risau kan kndgn sy.yg kita tau,kguguran ni bila blaku pndarahan.. Mohon pencerahan..

2 Các câu trả lời

Bole . Saya dulu 7 weeks dan 9 weeks ada heartbeat.. tiba2 12 weeks dah stop heartbeat.. tak ada rezeki..

5y trước

Sure sis . Don’t worry . You and baby sure fine until give normal birth . My loves for baby . Tcare sis

Boleh, sbb tu kna elak stress. Vitamin jgn tinggal. Mkn kna cukup n bkhasiat