HeartBeat Doppler

Hi mommy nak tnya pengalaman yg pernah beli heartbeat doppler. Seawal brpa minggu ya mommy beli? Sy baru 13week tp kerap risau keadaan bby sbb ada trbaca kes tiada apa² tanda pd si ibu ttapi bila scan bby dh tiada heartbeat. Benda ni yg buat sy rungsing. #heartbeatdoppler #firstmom #bantusharing #ingintahu

3 Các câu trả lời

sepanjang pregnancy 4 kali xpernah beli. sbb kita blh confuse dgn denyutan nadi kita dan kita tak tahu kedudukan bby. dktr/misi pun kena cari kepala bby baru boleh dpt heartbeat bby. sebaiknya kita doakan yg baik2 kndungan kita sentiasa sihat dan dilindungi. itu sahaja.

8mo trước

ouhhh ok paham2.. inshaAllah tq atas nasihat

Actually tak bagus pun. Biarlah scan di klinik shj. Atau nk murah scan di sonobee/sonovision.

8mo trước

okey baik.. tq 😊

sy pun nak tahu juga . sbb sy pun fikir apa yg awk fikirkan 😅

8mo trước

sama² kita nantikan pngalaman mommy yg lain. sy btul² risau sbb 1st mom mmg tkthu apa 😆