Melecet

Nak tanya.. ubt ape ye utk baby yg ade masalah melecet... melecet dkt celah2 pelipat.... celah2 kangkang.... saya da pergi farmasi tanye ubt utk melecet utk baby bru sbulan... tp farmasi x berani nk bg... sbb baby lg kata nye... ade yg thu x ubt ape yg sesuai utk baby yg ade masalah melecet.... tlg bg cadangan.... kecian kt baby... die x slese...

1 Trả lời

Aikk awat x berani..mmg ade cream utk bby yg melecet ni..nappy rash cream .tp better guna sudo cream elok je... jom join group mumy sharing blh share ape sja psl pregnancy,baby,pantang or borak²... Yg penting for women only ya...https://chat.whatsapp.com/Hw06s0iMcYJLI3nkFZENUv