Leher melecet & luka

Kalau leher baby melecet, suami pergi farmasi, farmasi bagi cream bepathen. Ada yg pernah guna cream ni untuk melecet kat leher ke?

Leher melecet & luka
11 Các câu trả lời

Newborn sy aritu melecet + koyak mcm ni kat leher Sapu sudocream Alhamdulillah ok kering trus

9mo trước

bole tahu sudo cream yg jenis mana x?

hai mommies..boleh try vaseline ya..kalau baby naik ruam pun boleh letak juga

bepathen memang krim utk baby. 👍 puting ibu pun boleh sapu.

saya pakai ni jgk..kalau semut or nyamuk gigit pun sy letak ni..

4y trước

bepathen ke? kalau nyamuk gigit, cmne nk hilangkan bekas gigitan nyamuk?

Saya guna sudokrim..mmang bkesan untuk anak sya..

boleh..sy pun guna bepanthen..sapu nipis2 saje

kite pakai cream aloevera sis..cepat baik

Vaseline is good

takpernah alami

bgus krim tu...