Pening tarikh terakhir period

Nak tanya tadi sy pergi scan dekat aurora scan ckp sy 11minggu 2 hari tapi last period sy 4/8/2024 baru 7minggu 6 hari jangkaan bersalin bulan 5 ,tapi tadi bertukar jangkaan bersalin bulan 4 15/4/2025 macam mana ye korang xpaham..cara kira last period tuh mcm mana ye korang tolong jap

7 Các câu trả lời

awk hari pertama last period bila? 4/8 tu hari mula² period atau hari last period? dia kira hari mula² period.. bukan yg hari last period..

Sama dgn sy.. 1st day last period haritu 4/8/2024.. so due bersalin 11/5/2025. Sekarang baru 7 mnggu++.. alahan sgt2 teruk😭😭

kalo 1st period awak 4hb ogos tu. awk bru 8w ikotkn. tp xsure la nape jd 11 tu. nt scan lain

4/8 tu habis period atau baru mula priod? biasa due kira . awal mula period.

36m trước

awak priod firstday berapa hb ? smpai berpaa hb ?

mungkin first month tu awak pregnant tapi period

kire dari ari pertama last peod awk.

21h trước

maksud kira masa first dtg bulan ye

Saya tidak tahu bayi saya