Scan 6 weeks

Salam. Saya nak tanya. Kalau ikut kan tarikh period saya kandungan dh 8 minggu. Sy last period 24/10 . Tapi tadi pergi scan dekat klinik baru 6 minggu. Ada sesiapa ke pernah jd macam ni. Doktor sruh dtg lagi 2 minggu . Doktor ada mention kandungan tak menjadi. Saya risau la. Anak 1st. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

Scan 6 weeks
1 Trả lời

Mungkin kandungan trlalu awal lagi. Cuba scan lg 2 minggu. Semoga dipermudhkn 😘