?

Nak tanya sy dh 13minggu tapi blm try lgi mkn acid folic..dlm minggu tu blh kan mkn..ad kesan pape tak?

23 Các câu trả lời

acid folic penting. boleh start makan since sebelum ni tak pernah makan.

dah gi klinik belum? Nurse xder bgtau ke ttg asic folic? saya b4 kahwin lg dah ambil asic folic. Jangan berlengah sis..terus cari kat farmasi kalau still x pergi klinik lagi.

5y trước

Skit dalaman kot😂

folic acid tu penting sgt2 sis...awal2 pregnant dh kne start mkn...mkn la .. 😃

5y trước

Mslh dalaman tu..fake akaun🤣