Susu hilang kuning

Nak tanya susu apa ya boleh hilangkan kuning?? Sy dh cuba S26 tp baby sy xberak2 .

2 Các câu trả lời

sy bby discaj kuning 15hri .masuk nicu 2hr, tp sy room in dgn bby.susu apa2 xkisah. yg penting kerapkan bg susu setiap 1jam-2jam..bby newborn mmg suka tido jdi kene bg dia susu. xkisah apa2 susu. bby newborn 2oz sis setiap penyusuan.bby sy bf + topap susu fm sbb masa to bby kurang berat msa lahir. guna lactagen kuning cpt turun tp lama2 bby kurang berak. last2 tukar dupro..

Nak turunkan kuning kena bagi susu setiap 1-2 jam. Tak kisah susu apa pun. Kalau takde masalah dalam penyusuan ibu, teruskan. Kalau doktor suggest bagi susu formula atas sebab2 tertentu, kena try and error. Penerimaan semua baby tak sama. Anak awak dah berapa hari tak berak?

1t trước

I see. Ada buat urutan ILY atau cycling massage? Urutan ni membantu untuk melancarkan sistem penghadaman baby. Jadikan rutin setiap kali mandi buat urutan ni. Anak minum berapa oz setiap jam? Ada mixed feeding tak?