ok ke susu enfamama

nak tanya. skrg sy preggy 14w. ok ke minum susu enfamama.. sbb skrg dok minum susu kotak fresh milk. tp tak lama bertahan. 2-3hari je dah habis. susu enfamama tin kan.

1 Trả lời

sy dulu pun minum enfamama... start kandungan sy 11 minggu sy minum smpai sy beranak. lepas beranak pun still minum utk tambahkn susu bdn... baby sy lahir berat 3.42 dan sgt aktif, sepanjang mengandung langsung takda mengalami apa2 masalah. so, puan boleh cuba minum jugak, ye? 😊

5y trước

beli yg tin dulu, then bli yg dlm kotak (lebih murah) utk refill...