SUSU FULL CREAM FERNLEAF

Hi nak tanya siapa2 yg bg ank minum ni brp sukatan scoop yg betul ya utk 5oz? Sbb susu ni tak sertakan sekali dgn sudula🥴#1stimemom #theasianparentph #advicepls #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

SUSU FULL CREAM FERNLEAF
2 Các câu trả lời

maaf puan saya tiada pnglmn ttg ini...tp takpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy sudi share pnglmn mereka dgn puan 😉✌have a nice day

Sy guna je scoop sudu jenama lain. sukatan 1 scoop utk 1 oz air. Anak minum ok jer..