Selepas buat ujian Hvs

Nak tanya selepas buat ujian Hvs memang ada pendarahan sedikit ke..tady saya ada g klinik sbb keputihan saya gatal..doktor buat ujian Hvs..lepas daripada tu..ada klur darah MCM lendir..tu normal ke..atau MCM mana..sbb buat ujian Hvs tadi pon sakit sikit lh..balik rumah nk sapu MCM ada keputihan saya klur..nk lap..bila dah lap terkejut klur lendir MCM darah..nurse ckp klu buat Hvs ni memang ada pngdarahan sedikit..,perut saya tak sakit lh..gerak anak pon okey..ibu ibu pernah tak jadi MCM saya lepas buat ujian Hvs tu klur pendarahan sedikit dari vagina..🤔🤔🤔🤔

2 Các câu trả lời

sakit sikit lh masa dktr masuk muncung itik tu ke dalam vagina..lepas siap buat tu ada klur mcm lendir merah² normal ke tu..

normal