Keluar Cecair Coklat selepas menjalani ujian keputihan pada Trimester ke-3

Sorry gambar kotor sikit. Lepas sy ambil sample keputihan,esokkan tu tgk ade mcm darah n spotting.bahaya ke? Memang akn luka ke lepas buat prosedur tu? #firstmom #hvs #cecaircoklatdiakhirtrimester

Keluar Cecair Coklat selepas menjalani ujian keputihan pada Trimester ke-3
2 Các câu trả lời

masa pregnant dulu pun doctor ada cakap normal kalau keluar spotting lepas ambik sample tu. awak monitor lagi lepasni kalau ada keluar lagi. better pakai pantyliner ya, senang nak tengok warna apa spotting tu.

1y trước

Baikk terima kasih respond☺️

Saya pun pernah bleeding lepas ambil sample..kalau berlarutan baru pergi hospital

1y trước

Baikk terima kasih respond😊