risau

Hai monies..td sy ke klinik untuk pengesahan kehamilan..kebetulan msa buang air kecil Ada turun darah skit..lgpn sy tgh batuk teruk sekarang..doktor sahkan positif,hanya buat upt..tp doktor ckp sepatutnya dah 6 minggu line T dah terang..sy takut..sbb sebelum Ni sy pernah gugur akibat kandungan kosong..doktor buat Surat terus refer ke pakar..siapa Ada pengalaman macam sy

1 Trả lời

Pglmn sy sblm prgnt yg skrg ni mcm tu jgk. Line kabur, lgpun ms tu tgh batuk kuat sgt. Last2 batuk yg plg teruk sy rs skt perut pg toilet tgok keluar ketulan drh.😭 Hrp kndungan sis msh slmt. Kalau mtk pndpt sy, sis elakkan dri segala mknn sejuk dan berminyak punca batuk, ambik folic acid jgn tggl,mnum air suam byk2,kumur listerine, dan kalau boleh mtk dgn doktr ubt kuatkan rahim spt duphaston. Baby still fragile awal2 ni, so bila ibu dia skt pun dia akan sakit jgk. Sis rest byk2 ye . Smoga urusan sis dipermudahkanNya💖

5y trước

Kalau dh buat beta hcg better sis ikut apa dr plan ya. Sy pun buat jgk ms tu mmg bacaan makin rendh walaupun alahan makin kuat. Semoga sis kuat ya