mom to be

hi nak tanya saya ibu hamil untuk anak pertama kini kandungan hanya 18minggu namun timbulnya lendir keputihan yang berbau kurang menyenangkan,adakah tanda ini merbahaya?

2 Các câu trả lời

Bgthu dekat nurse....jgn bia tau sis....xok utk byi ..ofcoz ibu jgk....sbb xslese gatal n ade yg berbau.....nti slalunyer doc akn bg yg insert kt dalam tu.....akan ok ...tp ade jgk yg dtg balik after 3-4bln cmtu....cume pesanan dr sy ibu jgn malu nk bgthu msalah2 camtu kt nurse or doc

Yup . Bagi tahu nurse untuk buat ujian untuk detect kuman apa yang ada . Then nanti lepas dah tahu kuman apa dia akan bagi ubat