39 minggu kandungan ( keputihan )

boleh share pengalaman ibu-ibu semua yang ada keputihan kekuningan yang banyak tak dalam tempoh nak dekat bersalin? keputihan saya ni tak berbau cuma hari ni makin keluar banyak berserta lendir jernih seakan air. adakah itu air ketuban bercampur dengan keputihan saya? adakah ini tanda hampir nak bersalin? #ingintahu #firstbaby #firstmom minggu lepas sewaktu kandungan saya 38 minggu ada bertanyakan pada nurse di KK, nurse cakap keputihan biasa walaupun kuning asalkan tak berbau.

39 minggu kandungan ( keputihan )
2 Các câu trả lời

ye sis normal. jnji keputihan tu tak berbau atau terover gatal. nie mgkin tnda2 sis tak lama lagi nk brsalin. 😊😊

2y trước

kalau dri awal pregnant dh keluar keputihan ni pun normal ke?

Iya normal je sis kemungkinan sis dekat”besalin lah ni pengalaman sya lah 😄