Keputihan kuning

Maaf gambar agak kurang selesa dan menyenangkan. Saya pregnant 34 weeks, harini saya perasan ada keputihan/cecair berwarna kuning. Adakah bahaya untuk ibu & bayi? Atau tu tanda tanda nak bersalin? Apa patut saya buat yer? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Keputihan kuning
3 Các câu trả lời

saya mcm ni jgk banyak plus gatal..tp aritu ambil sample keputihan..dr kata ok semua..n dr bagi ubat yg masuk vagina tu...tp tu la takut jgk..nnti sis inform misi kk ambil test gbs..n kurang makan maniss sbb saya kalau kurang mkn..x gatal n x keluar bnyk

2y trước

Oh yaka okay baik tq

boleh refer klinik utk kepastian awak. boleh jadi jangkitan bacteria juga awak. klinik akan ambik sample keputihan utk di test

2y trước

Okayy tq atas cadangan

keputihan tu selain warna putih susu boleh pegi klinik.

2y trước

Oh yaka okay2 baik tq