tidur duduk

nak tanya saya dah weeks 35, tapi tak selesa tidur katil so banyak tidur duduk di sofa recliner. ada efek apa2 tak pada baby?

10 Các câu trả lời

ohhh boleh ka tidur duduk. alhamdulillah. risaunyaa. sbb ni babyfirst. tak selesa tidur baring semua tak kena last tidur duduk juga yang baru boleh lena. doakan saya lagi seminggu due saya, semoga saya dan anak selamat dan dipermudahkan segala urusan. 🥲 tak sabar nak jumpaa orang baru 🥺

betul . sis blh tido di sofa. dlu waktu saya megandung 7 bulan, kat sofa tempat saya selesa tido. tapi pada waktu malam sy selesa tido di katil. 😅 tak menentu jugak. dan Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy bulan 3 tahun ni.

3y trước

hehhe. da selesai pantang puan. alhamdulillah , sekarang baby da 9 bulan. stay safe and take care too.☺️

sya sekarang mcm tu..dah 36 week kalau tidur baring rasa sesak nafas pula. bila tidur duduk kat katil juga baru lena klw dah terjaga subuh tu baru tukar posisi haha

xde masalah.. sy ms baby first, tido duduk selama 5 bln... sbb sy tidak boleh nafas dengan betul bila tido baring....

Tak effect baby pun.. Tidur laa kat mna2 pun asalkan selesa n nyenyak tido❤️

No worriess. Boleh je tidur dkt mana manaa yg mana selesa dgn awakk. 😙

Sy pun tdo sparuh duduk sparuh sandar sbb mcm xblh nafas tido ngereng.

Boleh je mommy. Tp jgn terlalu lama ye

takde masalah. asalkan ibu selesa.

ok je