macam mana duduk & tidur akan lebih selesa?

Hi i preg 9 weeks with twins tapi bila duduk & tidur x selesa betul...apa cara akan buat kita selesa...? macam mana juga nak kurangkan muntah dan rasa gastrik

2 Các câu trả lời

Letak bantal blkg badan masa tido. Makan kena kerap dlm kuantiti yg sikit. Jangan skip susu. Twins lagi kena kerap makan.

Saya tak selesa sampai menangis , saya tido duduk bersandar dulu .. dah lena baru baring semula .. sbb angin gastrikkkk..

5y trước

I feel u.