PERANCANG DEPO

Nak tanya , saya dah suntik depo kali kedua , tapi seminggu selepas depo kedua kali tu saya period dan sehingga ke hari ni dah 2bulan saya masih ada spotting . normal ke tak normal..

4 Các câu trả lời

tukar lain

6mo trước

Nnti saya try tanya kk mcmna. Sebab dekat kk saya ni kalau boleh dia nak saya pasang implan lagi , implan ni sama saja ubat degan depo ni. Nasib sy tak implan hari tu. Saya berisiko sis. Sebab saya ada darah tinggi dan ni czer kali kedua ..