Kesan injection depo ke?

Assalamualaikum..sy first time depo bulan mac... Awal bulan jun utk depo ke2 tapi saya nak stop..lepastu baru ni saya period..tapi warna darah tu maroon2 coklat..bukan darah fresh.. normal ke lepas cucuk perancang depo keluar period mcm tu ye? Dan bila agaknya period kita normal mcm sblm ni? #depo #inject #perancang #period #darah#SeriusTanya #bantujawab

2 Các câu trả lời

Saya cucuk depo dh 3 thun … normal je … kalau nak apa minum je jamu … nnti kluar darah tu …

1t trước

ok sis..nnti sy try jamu

ada yg 6 bln baru period normal balik. sy pun stop depo dh sbb bdn jd serba x kena.

1t trước

betul sis...x selesa tu yg stop..stop je,keluar period tp tu lah period tu bukan fresh blood..coklat2 je pastu kuar sikit2 je selama 7hari