Pernah Ke Sesape Buat??

Nak tanya.. Pernah ke sesiapa dalam ni pernah buat cervical cerclage(jahit pangkal rahim)?

1 Trả lời

Saya pernah. Kes saya cervical tear. Sampai ke pangkal rahim huhu. Alhamdulillah semua okay je. Jaga baik baik

4y trước

sis buat procedure ni atas sbb ape ya...mcm saya pun ade doc offer tp sy msih tak fhm ats risiko ape kne buat klu ikutkan ukuran pgkal rahim yg pendek kne buat kan range bawah 2.5cm kan slalunya????maaf kalau slh...klu puan dh penah buat boleh share pglaman?