Cervical cerclage

Hi mommies, nak tanya ada siapa sini yang ada experience undergo preventive cervical cerclage? Saya 14 weeks skrang dan pernah miscarriage 2 kali ...bimbang jugak how it will be lepas cervical cerclage ni. Harap ada siapa siapa mommies yang pernah experience boleh share sikit macam mana post surgery tu. Apa yang perlu buat atau elakkan. Tq in advance ya ...

2 Các câu trả lời

cervical cerclage utk rahim lemah klu sblm ni pernah gugur masa 2nd trimester (from Dr imelda post). Sis dah consult dgn Dr. and memang Dr. y suggest buat cervical cerclage ni ke?

6mo trước

awk..mcmana keadaan awk slpas cervical cerclage? sy pun next pregnancy kene buat sbb sejarah bsalin baby prem 24weeks

boleh tahu 2kali miscarriage tu berapa week?

12mo trước

both time at 8 weeks.